Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

FAQ: 66 Jaor Jubileum


Dagprogramma

❓ Is een Kraonige Kastelein Kaort gratis en wat kan ik ermee?

📣 Die is gratis. Op de kaart staat een plattegrond met wat er waar te doen is. Verzamel op alle locaties een sticker. Een volle kaart kun je inleveren bij elke locatie voor een klein aandenken.

❓ Tot hoe laat kan ik een Kraonige Kastelein Kaort krijgen?

📣 Die kun je tot 15:00 uur ophalen.

❓ Kan ik ergens mijn jas ophangen?

📣 In elk café is er wel een mogelijkheid om je jas op te hangen. Maar telkens is dit niet bewaakt of beheert. Denk er wel aan dat het programma op de Markt buiten is, dus dan wil je hem misschien wel aanhebben!

❓ Is het dagprogramma toegankelijk voor kinderen en personen onder de 18 jaar?

📣 Jazeker. Elke locatie is toegankelijk voor kinderen en jongeren. Voor kinderen is er zingen met de Slubkes, dansen op de Markt en maskers maken bij De Gouden Engel. Ook jongeren nodigen wij graag uit mee te feesten. Maar: geen 18, geen alcohol.

Jubileumfeest met Blind Date

❓ Kan ik aan de deur een kaartje kopen?

📣 Koop vooral vooraf je kaartje op ticketshop.dekraonigezwaone.nl. We weten niet hoe druk het wordt en of er dan nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

❓ Moet ik mijn kaartje uitprinten?

📣 Het uitprinten van je kaartje is niet nodig. Maar zorg er wel voor dat je het al voor je vertrek gedownload hebt en bij de hand. Zo kunnen we voor je vlotte entree zorgen. Wij moeten de barcode scannen die op je kaartje staat. Zorg dus dat dit mogelijk is. Krijg je dit niet voor elkaar of heb je vragen? Stel die dan via onze social-kanalen of via webshop@kraonigezwaone.nl

❓ Is het avondprogramma toegankelijk voor mensen onder de 18 jaar?

📣 Ja. Meefeesten mag, alcohol onder de 18 natuurlijk niet.

❓ Is er een garderobe aanwezig in de Gouden Engel?

📣 Er is in de Gouden Engel mogelijkheid om je jas op te hangen, maar die is niet bewaakt. Noch de Kraonige Zwaone noch de Gouden Engel is aansprakelijk voor diefstal of verlies van goederen. Dus neem geen waardevolle spullen mee, maar wel goede zin.

❓ Kan ik in de Gouden Engel pinnen?

📣 De nieuwste technieken worden boven gehaald in de Gouden Engel. Je kunt daar gerust pinnen om consumptiemunten te halen.

❓Tot hoe laat duurt het feest in de Gouden Engel?

📣 Het feest duurt in de Gouden Engel tot 01:00 uur.

❓Als ik eenmaal binnen ben ik de Gouden Engel, en ik ga er weer uit. Mag ik er dan weer in?

📣 De heren bij de deur hebben een ijzersterk geheugen en weten precies wie er naar buiten gaat en weer naar binnen mag komen.

❓Wordt het verwacht dat ik verkleed kom?

📣 Niets moet, maar een echte carnavalsavond is niet compleet zonder een te gekke outfit. Dus houdt je niet in!!