Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kaarten Früsjoppe’ Maandag te koop vanaf 24/12

Tijdens de maandag van de carnaval is Huissen the place to be! Carnavalisten uit de wijde omgeving trekken die dag naar Huissen voor het Früsjoppe’! Van 12:11 uur tot 20:00 uur kan je in het centrum vanaf De Markt tot de Gouden Engel in polonaise met een biertje in je hand van van kroeg naar kroeg.

Om het centrum in te kunnen die dag heb je wel, net als vorig jaar, een toegangskaartje nodig. Geen kaartje betekent geen carnaval tot 20:00 uur op maandag!

Met zo’n kaartje kun je die dag terecht bij de DüH Fees’tent op de Markt, Schirmbar NR6 op de Markt, Café De Dijk, Het Moment, De Kater, Borrelz, De Buitenpoort en de Gouden Engel! Meer dan genoeg voor een hele dag feest!

De kaartjes zijn te koop vanaf kerstavond (24/12) om 20:11. Dat is dus komende zondag al! Je koopt ze via onze ticketshop op kraonigezwaone.nl/tickets. Een kaartje kost €10,-

Op maandag hanteren wij ook een recycle-systeem voor de plastic bekers. Bij binnenkomst op het terrein krijg je een speciale munt en deze kan ingeleverd worden bij de bar bij het bestellen van een drankje.

Dat we aan alle carnavalsvierders een bijdrage moeten vragen vinden ook wij jammer. Maar op deze manier kunnen wij, samen met de horeca en medewerking van de gemeente, deze geweldige dag organiseren. Jouw bijdrage gaat naar essentiële zaken zoals beveiliging en toiletten.