Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wa'n weer wor? Bar wor!

Wa’n weer wor? Bar wor!

Houden we het de komende drie dolle dagen droog in Huissen? En moeten we een extra laag aan onder ons carnavalspak? Hier hebben we het Huissens weerbericht voor de belangrijkste drie dagen van het jaar. Één ding is zeker: 100% kans op een natje en een droogje.

Op zondag 11 februari wordt het 11 graden! Dat is echt carnavalsweer! Het zal regenen, vooral in de ochtend, maar het lijkt op te klaren tegen de middag. Hopelijk blijft het dus droog tijdens de optocht. De wind zal matig zijn, dus je hoed waait niet zomaar weg.

Op maandag daalt de temperatuur tot 9 graden. Iets frisser tijdens het Früsjoppe’, dus we moeten onszelf goed warm houden. Het lijkt overwegend droog te blijven, tenminste wat de neerslag betreft. De wind is minder sterk dan op zondag! Misschien komt zelfs de zon tevoorschijn.

Dinsdag wordt het nog weer een tandje frisser. De regen lijkt weg te blijven. Ideaal weer dus voor het Gans’trekke!
Om twaalf uur zal het wellicht wel wat tranen regenen.

Nog even dit: wij hebben ook de waarheid niet in pacht dus als je zeker wilt weten of het regent: kijk even naar buiten.