Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Het is maandag!

Het is maandag! Huissen bruist vandaag weer van energie wanneer mensen uit de hele regio naar ons stadje komen om te feesten. Het is de dag van het Früsjoppe’!

Het hele centrum is vandaag omgetoverd tot een feestterrein! Daarom heb je een kaartje nodig om deel te nemen. Koop deze op onze website! Met dit kaartje heb je toegang tot 8 horecagelegenheden in het hele centrum.

Raadpleeg de plattegrond om te zien waar je terecht kunt voor drankjes, hapjes en andere praktische zaken.

Vandaag hanteren we ook een beker-borgsysteem. Bij binnenkomst ontvang je twee Bekerboes’. Deze kun je inleveren bij je bestelling aan de bar in ruil voor een beker. Zo houden we de straten van Huissen schoon! Kijk voor meer informatie op de laatste slide!

‘s Avonds gaat het feest vanaf 20.30 uur weer verder in de Gouden Engel! Voor dit feest heb je een ander kaartje nodig.