Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Carnavalsmaandag: Huissen één groot feestterrein!

     huissen één groot 

feestterrein

Tijdens de drie dolle dagen zal op maandag 23 februari, tijdens het Fruhschoppen, het centrum van Huissen, van De Markt tot aan De Buitenpoort, voor het eerst één groot feestterrein worden! Je kan dan lekker met je biertje in de hand van het ene café naar het andere, of gewoon even lekker buiten blijven staan natuurlijk. Een buitencarnaval als nooit te voren!

En als klap op de vuurpijl komt er een nieuwe tent op de Markt. Hier zal de één na de andere Huissense DJ elkaar aflossen en een groot feest neerzetten. Elders op de Markt, bij Bar NR5 komt nog een extra buitenbar te staan. Nog meer plaatsen om heen te gaan, dus nog meer feest! Je kan daarnaast natuurlijk binnen het terrein terecht bij De Gouden Engel, De Buitenpoort, Borrelzz, De Kater en Het Moment. Buiten het feestterrein is het natuurlijk ook feest bij Het Huissenaartje.

Het nieuwe feestterrein is van 12:11 tot 20:11 afgesloten en om het te kunnen betreden heb je een kaartje nodig. Die zijn vanaf aanstaande zondag te koop via onze website. Een kaartje kost €10,-