Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pronkzitting: nog 1 week

Nog maar één week en dan barst in de Zwaone’tempel (andere dagen bekend als De Brink) de Pronkzitting van de Kraonige Zwaone weer los. Het belooft een geweldige avond te worden vol dans, muziek, buut en spektakel.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Snelt u daarvoor naar onze ticketshop.: https://ticketshop.dekraonigezwaone.nl/. U kunt de kaarten voor de pronk ook kopen bij onze fysieke verkooppunten. Dat zijn Foto van Eimeren, Drankhandel Degen en de Primera op de Zilverkamp!

De Pronkzitting begint dit jaar een uur eerder dan u van ons gewend bent, namelijk om 19:11. Dan zal Z.D.H. Prins Gabri d’n Getapte Boezenier het podium betreden waarna de pronk aan hem wordt aangeboden. De Pronk zal duren tot 23u en daarna gaat de afterpronk nog even rustig verder.

Meer informatie (ook over de Borrelbus) en een lijst met veelgestelde vragen kunt u vinden op de speciale pronk-pagina op onze website: https://www.dekraonigezwaone.nl/pronkzitting/

Mocht jouw vraag er niet tussen zitten stuur ons dan een berichtje!