Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pronkzitting: Nog 1 week

De spanning onder de deelnemers bereikt ongekende hoogtes, want over slechts 1 week barst de Pronkzitting van de Kraonige Zwaone los! Ook het ongeduld bij de bezoekers is niet meer te stuiten. En jij kunt daar deel van uitmaken! We hebben namelijk een bruisend programma van ruim 4 uur voor je in petto, met een stuk of zeven spetterende muzikale optredens, zes komische buuts, dynamische dansacts en nog veel meer!

Grijp snel je kans en bemachtig de laatste kaarten, want het is echt bijna uitverkocht. De kaarten zijn verkrijgbaar op kraonigezwaone.nl/tickets Een entreekaartje kost slechts €25,-.

Dit jaar starten we stipt om 18:33. Let op: 18:33. Dat is dus eerder dan je van ons gewend bent.

Goed nieuws! De Borrelbus rijdt ook dit jaar weer! Huissen is groot, en Sporthal de Brink is niet voor iedereen om de hoek. Om ervoor te zorgen dat iedereen, met een drankje op, veilig thuis kan komen, heeft de Kraonige Zwaone ook in 2024 de Borrelbus ingezet. Deze haalt Pronk-bezoekers op bij haltes verspreid over heel Huissen, brengt ze naar de Brink en doet hetzelfde na afloop. Bekijk het gedetailleerde schema op kraonigezwaone.nl/pronkzitting.

Ontdek dit en nog veel meer informatie op: kraonigezwaone.nl/pronkzitting