Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wordt Vriend van De Kraonige Zwaone en vier het Huissens Carnaval

Op vrijdag 11 november is het weer zover. s ’Ochtends om 11.11 uur zal op initiatief van SHCG De Kraonige Zwaone, bij de Huussese Zwaon op de markt, het startschot van het carnavalsseizoen 2016 – 2017 worden gegeven. Stipt om 11.11 uur zal het gildekanon klinken en kan Huissen zich weer op gaan maken voor een ongetwijfeld mooi carnavalsseizoen.

Naast de aftap op 11/11 organiseert De Kraonige als sinds jaar en dag een groot aantal evenementen die het Huissens Carnaval zo bijzonder maakt. Hierbij moet u denken aan Het Zwaonefestival, De

Pronkzitting, Het Wievebal, De Optocht en de 3 dolle dagen. Samen met haar medewerkers tracht De Kraonige Zwaone ervoor te zorgen dat de continuïteit van het Huissens Carnaval wordt gewaarborgd. Om de continuïteit t kunnen garanderen heeft het gezelschap meer nodig dan alleen medewerkers.

Vriendenpas meer dan alleen een entreekaart!

Om het carnaval in Huissen te kunnen blijven vieren zijn we voor een belangrijk deel afhankelijk van carnavalisten die het carnaval in het algemeen en De Kraonige Zwaone in het bijzonder, een warm hart toedragen. Wordt daarom vriend(in) van De Kraonige Zwaone! Als vriend(in) van De Kraonige Zwaone heeft u niet alleen toegang tot alle avonden van De Kraonige Zwaone, waaronder de Pronkzitting die dit seizoen op zaterdag 21 januari 2017 zal plaatsvinden. U zult ook een grotere betrokkenheid bij het gezelschap ondervinden. Deze betrokkenheid wordt mede vorm gegeven door een onderscheiding die speciaal voor dit initiatief is gemaakt en als gast aanwezig te zijn op de Medewerkers avond van De Kraonige Zwaone.

Indien u onderdeel wilt uitmaken van De Kraonige Zwaone kunt u voor €50,– vriend(in) worden.

Kaarten bestellen

Een ‘Vriendenpas’ kan eenvoudig via de website van De Kraonige Zwaone worden besteld via de volgende link. Hier kunt u ook kaarten voor de afzonderlijke zittingen, zoals De Pronkzitting en het Wievebal, bestellen.

Indien u zorgt dat u zich uiterlijk voor 1 november a.s. aanmeldt, dan zorgen wij ervoor dat uw ‘Vriendenpas’ voor de Openingszitting van De Kraonige op 12 november bij u in huis is. U kunt dan mede bepalen wie de winnaar wordt met de beste carnavalskraker tijdens het Zwaonefestival.

Maandag avond