Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Openingsbal Kraonige Zwaone in teken van Zwaonefestival

Nadat op vrijdag 11 november  om 11.11 uur het officiële startschot van het nieuwe carnavalsseizoen heeft geklonken, vindt bij De Kraonige Zwaone op de 1e zaterdag na 11/11 de Openingszitting plaats.  Ook dit jaar is De Gouden Engel, op 12 november a.s. vanaf 20.30 uur, het decor waar de Zwaone onder leiding van Prins Danny d’n Utvlieger  weer bezit van zullen nemen.

Zwaonefestival

Als onderdeel van de Openingszitting zal het traditionele Zwaonefestival plaatsvinden. Het Zwaonefestival is alweer jaren een vast onderdeel van de Openingszitting. Het is destijds in het leven geroepen om een moment te creëren waarop diverse Huissense muzikanten en muziekgroepen hun nieuwe carnavalsschlager kunnen lanceren. Ook dit jaar zal er op het Zwaonefestival worden gestreden om de wisseltrofee voor de mooiste ‘Huussese carnavalsschlager’.

Winnaar in de Pronk

De winnaar van het Zwaonefestival krijgt automatisch de mogelijkheid om het winnende nummer tijdens de Pronkzitting van De Kraonige Zwaone op 21 januari 2017  ten gehore te brengen.

Kaarten

Indien u bij deze en ander avonden van De Kraonige Zwaone aanwezig wilt zijn dan is dat natuurlijk mogelijk. Via onze site: www.dekraonigezwaone.nl kunt u Vriend worden van dit gezelschap. Voor 50 euro kunt u alle avonden van de Kraonige Zwaone bezoeken en ontvangt u een vriendenorde.  Dagkaarten zijn ook verkrijgbaar bij Foto Van Eimeren in de Langestraat.