Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kaarten Pronkzitting Kraonige Zwaone

Op zaterdag 21 januari staat Huissen weer in het teken van De Pronkzitting van SHCG De Kraonige Zwaone. Zoals gebruikelijk zal sporthal De Brink weer het toneel zijn van één van de hoogtepunten van het Huissens Carnaval. Om het niveau van vorig jaar minimaal te evenaren is weer een zeer divers en kwalitatief hoogstaand programma in elkaar gezet. Ook dit jaar zal zang, dans en met name de ‘buut’ weer centraal staan.

Naast een lach zal er ook ruimte zijn voor een traan. Het wegvallen van het Huusses Mins zal zeker een stempel drukken op as Pronkzitting. Haar jarenlange aandeel in de Pronkzitting van De Kraonige Zwaone zal niet onderbelicht blijven.

Wilt u de Pronkzitting bijwonen, dan kunt u eenvoudig via de volgende link kaarten bestellen. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Foto van Eimeren in de Langestraat.

Vriendenkaart

Via de webshop kunt u ook in het bezit komen van een Vriendenkaart. Deze kaart geeft u niet alleen toegang de Pronkzitting en een gegarandeerde plaats in de zaal, maar biedt u ook toegang tot alle andere carnavalsavonden van De Kraonige Zwaone. Tevens ondersteunt u de als vriend alle activiteiten die De Kraonige naast haar traditionele zittingen organiseert. Hierbij moet u denken aan de aftrap op 11/11, Kindermiddag, Boel op Stelten, de seniorenpronkzitting, de optocht en allerlei culturele initiatieven die het Huissens Carnaval zo bijzonder maken. Daarnaast wordt u als vriend onderscheiden met de Vriendenorde

pronk