Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hoge verwachtingen Pronkzitting Kraonige Zwaone

Zaterdag 21 januari wordt door SHCG De Kraonige Zwaone aan Prins Danny d’n Utvlieger en zijn Hof zijn laatste pronkzitting aangeboden. De Pronkcommissie olv Stadspresident Bas Boerboom laat weten dat ze er weer in geslaagd is een mooi en divers programma samen te stellen met ruimte voor een lach en natuurlijk een traan. Ook dit jaar zal de  pronkzitting om 20.11 uur aanvangen en is de verwachting dat we ronde de klok van 24.00 uur tijdens de “after-pronk” in de Kuul weer terug kunnen kijken op een geweldige avond. 

Vrienden van De Kraonige krijgen voorrang

Om ervoor te zorgen dat De Vrienden van De Kraonige Zwaone, die in het bezit zijn van een jaarkaart, de mogelijkheid te bieden een plaats in de zaal nabij het podium te verkrijgen zal deze groep om 18.45 de gelegenheid worden geboden de zaal te betreden. Tot 19.00 uur kunnen zij een plaats in de 1e ring uitzoeken. Na 19.00 uur gaat de zaal voor de overige belangstellenden open en kunnen gasten met een dagkaart de zaal betreden. Indien er geen plaats meer beschikbaar zijn in de zaal biedt de tribune een alternatief.

Kaarten en borrel-bus

Kaarten voor de Pronkzitting à € 15,– zijn te bestellen via de website van De Kraonige Zwaone: www.dekraonigezwaone.nl . Hier heeft u ook de mogelijkheid om Vriend van De Kraonige Zwaone te worden en daarmee alle carnavalsactiviteiten van dit gezelschap te ondersteunen. Ook kunt u Pronkkaarten krijgen bij Foto van Eimeren in de Langestraat.

Ook dit jaar zal de traditionele ‘borrelbus’ weer rondrijden om de gasten zowel naar de Brink,  als weer naar huis te brengen.

pronk