Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Opening carnaval in Huissen op 11/11

Ook dit jaar zal de opening van het Huissens carnaval op de 11 e van de 11 e om 11 minuten over 11 ingeluid worden. Prins Danny d’n Utvlieger zal op deze vrijdagochtend het officiële startschot van het nieuwe carnavalsseizoen geven. Vanaf 10.00 uur zijn alle carnavalisten en andere geïnteresseerden uitgenodigd bij De Buitenpoort voor een kop koffie waarna tegen elven gezamenlijk naar de Markt wordt getogen. Aldaar vindt bij De Zwaon de opening van het nieuwe seizoen plaats. Na dit officiële moment zullen alle aanwezigen een rondgang door de kom van Huissen maken. Tijdens deze rondgang worden de aanwezigen, door De Senaat van het carnavalsgezelschap, voorzien van een hapje en een drankje.

Carnavalsprogramma vanaf 12.30 uur in de kom

Na de rondgang zal vanaf 12.30 op een tweetal locaties in de kom van Huissen een carnavalsprogramma worden aangeboden. Dit zal zijn bij Café Het Moment en bij Café de Kater/ Borrelzz. Mede door de medewerking van o.a. muziekkapellen De Bevelanders en de Dieseltrekkers, en een muzikale bijdrage van een groot aantal Huissense en Lingewaardse (carnavals)artiesten verwacht De Kraonige alle carnavalisten en andere geïnteresseerden, die tijdens 11/11 aanwezig zijn, een leuk programma aan te bieden

Kaarten voor nieuwe seizoen verkrijgbaar via de site

Indien u in het bezit wilt komen van kaarten voor het nieuwe seizoen dan kunnen deze besteld worden via de site van De Kraonige Zwaone: www.dekraonigezwaone.nl. Op de site kunt u ook informatie vinden om Vriend van De Kraonige Zwaone te worden. De traditionele Openingszitting, met Zwaone festival, vindt vanaf 20.30 uur op 12 november plaats in De Gouden Engel.

2015-11-11-12-15-52